Kijowski, Jacek Redakcja.
Sikora, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2858-0 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
X, [2], 218 s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Systemy informatyczne stosowanie przemysł.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy bezpieczeństwo i higiena pracy zarządzanie jakość zarządzanie. podręcznik akademicki
Systemy informatyczne stosowanie przemysł podręcznik akademicki
Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
Słowa kluczowe
żywność - jakość Unia Europejska - prawo żywnościowe jakość - zarządzanie jakością żywności HACCP Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna ISO 9000 ISO 14000 zarządzanie jakością - integracja systemów GMP/GHP ISO 15161 przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem zarządzanie jakością - informatyzacja systemu zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
080
%a 658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
080
%a 005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności :
%b integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a X, [2], 218 s. :
%b rys., tab. ;%b rys., tab. ;%b rys., tab. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Systemy informatyczne
%x stosowanie%x przemysł.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy
%v podręcznik akademicki
%x bezpieczeństwo i higiena pracy%x zarządzanie%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Systemy informatyczne
%v podręcznik akademicki
%x stosowanie%x przemysł
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x jakość%x zarządzanie
692
%x żywność - jakość%x Unia Europejska - prawo żywnościowe%x jakość - zarządzanie jakością żywności%x HACCP%x Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna%x ISO 9000%x ISO 14000%x zarządzanie jakością - integracja systemów%x GMP/GHP%x ISO 15161%x przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem%x zarządzanie jakością - informatyzacja systemu%x zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
700
%a Kijowski, Jacek
%e Redakcja.
700
%a Sikora, Tadeusz
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2858-0 : zł 26